Despre noi

Image

DESPRE NOI

Graphwire Web Solutions

Simplificam promovarea online pentru antreprenori

Ne-am lansat in lumea digitala pentru a ajuta antreprenorii sa-si promoveze afacerea online intr-un mod simplu si eficient.

Suntem profesionisti in digital marketing, dedicati sa descopere cele mai bune solutii pentru fiecare afacere in parte. Ne punem la dispozitia clientilor nostri cunostintele in domeniul digital, pentru a-i ajuta sa creasca prezenta online si sa atinga obiectivele de business.
Prin abordarea personalizata si adaptata nevoilor fiecarui client, incercam sa construim o relatie de incredere si durata.

Suntem pasionati de ceea ce facem si suntem determinati sa ajutam cat mai multi antreprenori sa-si dezvolte afacerea in mediul online.
Alatura-te noua si impreuna sa construim un viitor de succes pentru afacerea ta!

VIZIUNEA NOASTRA

Partenerul de incredere al afacerii tale.

Viziunea noastra este sa fim partenerul de incredere al afacerii tale in calatoria catre succesul online. Ne straduim sa fim mai mult decat simpli furnizori de servicii de marketing digital; ne dorim sa fim o extensie a echipei tale, un partener dedicat si implicat in atingerea obiectivelor tale de afaceri. 

Prin colaborarea strânsă și transparența în comunicare, ne propunem să construim relații de lungă durată cu clienții noștri, bazate pe încredere reciprocă și succesul comun într-un peisaj digital competitiv.

MANGEMENT

Echipa Graphwire

Adrian Radu

Adrian Radu

Programator

Radu Adrian

Cu pasiune pentru lumea digitală și pentru toate aspectele marketingului online, am acumulat o experiență solidă în crearea și implementarea de soluții web personalizate. De la codare și dezvoltare, la testare și punere în practică, mă angajez să-ți furnizez cheia către o prezență online scalabila, durabilă și eficientă. Cu o viziune ampla și o abordare strategică în promovarea online, sunt aici să te ajut să atingi obiectivele tale digitale cu încredere și succes.
Mariana Radu

Mariana Radu

Designer

Radu Mariana

Cred in design. Un design bun. Design care face lucrurile sa se miste. Design simplu, modern si atragator. Design care te face fericit.
Lucrez cu o varietate de clienti din diferite industrii, colaborez cu antreprenori si ii ajut sa-si aduca viziunile la viata. Daca cauti un designer grafic care sa te ajute sa creezi o identitate vizuala puternica pentru afacerea ta, mi-ar face placere sa discutam.

Iti oferim solutii personalizate si adaptate nevoilor afacerii tale, pentru a creste prezenta ta online si a atinge obiectivele propuse. 

Contacteaza-ne acum pentru a discuta cum putem ajuta afacerea ta sa creasca in mediul digital.